SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Enhörna Idrottsförening
Fotboll

Telge United FF
3 - 4
Enhörna IF
Telge United FF3 - 4Enhörna IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 24 mars, 16:00
Plats:Södertälje Fotbollsarena
Tävling:
Matchnummer: 162022003
Samling:15:00
Vinst i gruppfinalen!
2024-03-25 08:38
BÄSTA GÄNGET!!

Ett skönt pirr i kroppen och en positiv inställning hos tjejerna när vi anländer till Södertälje fotbollsarena för att möta division 2-laget Telge United i en helt avgörande gruppfinal i DM.

 

Vi inleder med ett snyggt anfall där Cassi, Moa och Janne väggar sig fram men avslutet täcks. Strax efter kommer en olycklig hemåtpass som friställer hemmalagets snabba forward som sätter bollen otagbart i nät. Tungt med ett mål i baken tidigt i matchen men tjejerna behåller lugnet och låter bollen gå säkert mellan lagdelarna. Kvitteringen kommer då bollen går från Sofia, till Frida som sätter bollen på en ledig yta för Tindra som i sin tur trampar runt och sätter passningen till Lydde och 1-1. Första halvlek är jämn där båda lagen har några halvchanser. Får vår del är det Tindra och Therese som är nära att sätta en ledningsboll i mål. Istället är det TUFF som återtar ledningen på övertid efter en fin genomskärare.

 

Andra halvlek och Enhörna fortsätter med ett stort bollinnehav och tryggt grundspel. Vi sätter högre press som ger resultat när Nea stressar ett misstag och bollen hamnar hos Cassi som rullar in 2-2 i tomt mål. Nu blir trycket mot hemmalagets backlinje allt större och när vi snabbt vänder spelet och får in bollen till Cassi som dunkar bollen i krysset från 25 meter stiger jublet i den stora bortapubliken. Dramat ska dock fortsätta när TUFF får en hörna som går i mål via en enhörnaspelare och det är återigen ett lika-läge. Tjejerna knyter näven och när Lea når in med en pass till Linnea som slår ett hårt lågt inlägg där Cassi påpassligt får en tå på bollen och styr in segermålet. Trots en anstormning från hemmalaget sista minuten så håller vi tät och tar en meriterande och välförtjänt seger.

 

Vi tackar Telge United för en bra och spännande match och önskar er lycka till i division 2 Östra Svealand 2024. Stort tack även till den stora bortapubliken för ert stöd!!

 

Hela laget ska ha en stor eloge och vara stolta över insatsen idag.

Nu väntar DM-semifinal där motstånd ännu ej är klart.

 

#viärenhörna

 

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 26/5 11:00
1 - 2  
Ons 22/5 19:30
4 - 1  
Fre 17/5 19:30
2 - 0  
Fre 10/5 19:00
1 - 3  
Sön 5/5 13:00
2 - 2  
Sön 5/5 13:00
2 - 2  
 
 
Facebook
Instagram
Stötta föreningen